NOTICIES

Tot Nuvis / NOTICIES

1/11/2019- FIRAREUS

Arriba la 27a edició de la fira Tot Nuvis. Després d’exproReus, la multisectorial que aplega cada any a 200 expositors de sectors diversos com automoció, llar, restauració i tecnologia, Tot Nuvis esdevé la segona fira en importància del calendari firal de firaReus, tant pel que fa a volum d’expositors com per nombre d’edicions.

Enguany la fira dels nuvis i celebracions reunirà un centenar d’expositors del món de les celebracions. D’aquesta manera, els assistents trobaran estands de vestits i complements, música i animació, “wedding planners”, joies, agències de viatge, restaurants, fotografia, vídeo i assessorament en protocol. Tots aquests professionals proporcionaran a les persones que ho desitgin tot el necessari perquè el seu esdeveniment sigui el més especial possible.

La fira, que enguany celebra 27 anys, continuarà oferint les seves innovadores desfilades privades a càrrec de l’empresa Magda Simó Models. Amb una durada aproximada de 30 minuts i un aforament per a 170 persones, la passarel·la ambientada amb motius nupcials serà l’espai idoni per conèixer les tendències de les principals marques presents al certamen.

Enguany, Tot Nuvis arriba amb una imatge renovada. El cartell, que vol transmetre el desig de les parelles de fer de la seva celebració un moment especial, es dirigeix a una generació que ha fet seva la tecnologia i amb la icona de “ubicació”, es pretén transmetre que a Tot Nuvis s’hi pot trobar tot el que es pugui cerca per una boda. Tot Nuvis és doncs l’aparador i el cercador físic on les parelles podran trobar tot allò que necessiten perquè el seu esdeveniment sigui únic, màgic i inoblidable